Ana Sayfa EREĞLİ 3 Temmuz 2022 212 Görüntüleme

Ereğli’de Kaza 1 Yaralı

Saat 10:30 sularında Çiller- Kamuşlıkuyu Mahallesi Yolu üzerinde meydana gelen çift taraflı yaralanmalı maddi hasarlı trafik kazasında M. B ( erkek ) isimli şahsın , kullanmakta olduğu 42 SU 129 plakalı araç ile seyir halindeyken önünde seyir halinde bulunan 42 AIH 926 plakalı araç sürücüsü C. A (Erkek) isimli şahsin bir anda direksiyonu sola kırması sonucu sol ön kapı kısmından vurması neticesinde çift taraflı yaralanmalı maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

Meydana gelen kazada araç sürücüsü M.B isimli şahıs hafif yaralanarak olay yerine gelen ambulans ile Ereğli devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Olay ile ilgili olarak Ereğli Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda tahkikat başlatılmıştır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster