Ana Sayfa TÜRKİYE 1 Temmuz 2022 188 Görüntüleme

Benzin ve LPG’ye İndirim Geldi

Son dakika haberine göre, petrol piyasasındaki olumlu hava pompa fiyatlarına da yansıdı. Motorine gelen art arda indirimlerden sonra bir indirim de benzin ve LPG’ye indirim geldi. Son indirimlerle bayram öncesi fiyat tablosu daha da düştü. İşte indirimli akaryakıt fiyatları.

Motorine hafta içinde gelen indirimlerden sonra benzin ve LPG’de de büyük indirim bekleniyordu. Beklenen indirim gece yarısı pompaya resmen yansıdı.

Brent petrol seviyesinin doğrudan etkilediği akaryakıt fiyatları geriliyor. Akdeniz piyasasında işlenmiş ürün ve dolar TL kurunun seviyeleri üzerinden hesaplanan akaryakıt fiyatları son günlerde sık sık değişiklik görüyor. Brent petrol ve kurun eş zamanlı düşmesiyle bu kez indirimler sıklaştı.

Motorin bu hafta 3,34 TL ucuzladı, sırada benzin ve LPG’nin olması bekleniyordu. Sektöre yakın kaynakların bildirdiğine göre, petrol piyasasındaki düşüşler benzin ve LPG ürünlerinin fiyatlarına da yansıdı.

Benzinde 2 TL’yi aşan bir indirim, LPG/otogazda ise 1 TL 75 kuruş indirim yapıldı. Yeni fiyatlar bu gece yarısından itibaren geçerli oldu.

Böylece benzine 1 Haziran’dan sonra yapılan zamların tamamı geri alındı. Benzin bu geceden itibaren 25 TL seviyelerine geri döndü. Bayramdan önce gelen indirimler eğer bozulmazsa 1 ay önceki seviyelerden seyahat edilmesi de mümkün olacak.

İŞTE 2 TEMMUZ AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL
Benzin: 27,25 TL’den 25,18 TL’ye düştü
LPG: 12,42 TL’den 10,67 TL’ye düştü
Motorin: 26,64 TL
ANKARA
Benzin: 27,35 TL’den 25,31 TL’ye düştü
LPG: 12,29 TL’den 10,57 TL’ye düştü
Motorin: 26,74 TL
İZMİR
Benzin: 27,37 TL’den 25,30 TL’ye düştü
LPG: 12,09 TL’den 10,31 TL’ye düştü
Motorin: 26,77 TL

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Bir Zam’da LPG’ye Geldi

Bir Zam’da LPG’ye Geldi

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster