Ana Sayfa TÜRKİYE 23 Haziran 2022 203 Görüntüleme

Marmaris’te Orman Yakan Kundakçı Yakalandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Bakan Soylu yangınla ilişkili olarak bir kişinin gözaltına alındığını ve bu şüphelinin ormanı yaktığını itiraf ettiğini açıkladı. Soylu ‘Yakanan kişi aile arasındaki bir ticari anlaşmazlık sebebi ile ormanı yaktığını söyledi.’ dedi. Bakan Koca yaptığı açıklamada, “Son durum itibariyle yangından 29 kişi etkilendi. Bunlardan 12’si olay yerindeki ambulanslarla hastaneye nakledildi, 17 kişi ise nakle ihtiyaç duymadı. Hastanede tedavisi devam eden 2 kişi var.” ifadelerini kullandı.

3 farklı noktaya sigara izmariti atarak yangını başlattığını itiraf eden şahıs, ailesiyle arasındaki ticari bir husumetten dolayı olayı gerçekleştirdiğini söyledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster