Ana Sayfa EREĞLİ 2 Haziran 2022 195 Görüntüleme

Ereğli’de Mezarlığı Pislik İçinde Bırakıp Gidiyorlar

Ereğli’ye bağlı Gülbahçe Mahallesinde bulunan Üçgöz Mezarlığında, özellikle mezar taşı yapımı sonrası mezarlık içerisinde bırakılan çöpler, vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Üçgöz Mezarlığı içerisinde, mezar yapımı için gelen firmaların, mezarların yapımını tamamladıktan sonra kullandıkları malzemelerin çöplerin mezarlık içerisinde bırakıp gitmeleri ve mezar yapımında kullandıkları harçların kalıntılarını orada bırakmaları, vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Mahalle sakinleri, “Mezar yapımına gelen esnaflar, harçları kararken altına bir malzeme sermiyorlar. Harç kalıntıları bıraktıkları yerde kalıyor. Çimento kağıtları, kalıp tahtaları, hepsini buraya atıp gidiyorlar. Mezarlık içerisi şantiyeye döndü. Birkaç defa kendilerine belirttik durumu. Büyükşehir Mezarlıklar müdürlüğüne de ilettik ama kulak ardı ettiler. Bunun bir yaptırımının olması gerektiğini düşünüyoruz. Yoksa mezarlık çöplüğe dönecek” dediler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster