Ana Sayfa DÜNYA 9 Mayıs 2022 409 Görüntüleme

İZZETOĞULLARI TARIM EREĞLİ’de AÇILDI

Ziraat Mühendisi Yavuz Selim Erkol Şu İfadelere Yer Verdi ” Ben Ziraat Mühendisi Yavuz Selim Erkol. Kurmuş olduğumuz İzzetoğulları Tarım ve Hayv. Ltd. Şti. olarak dededen toruna sloganıyla siz değerli çiftçi kardeşlerimizin hizmetindeyiz.
Bende ziraat mühendisliği bir yana, bir çiftçi çocuğu olarak son zamanlarda artan fahiş fiyatlara rağmen çiftçilik yapmaya çalışan siz çiftçi kardeşlerimizin yanında olacağım.
Doğru zamanda doğru gübreleme ile en düşük maliyet ve bol bereketli bir yıl geçireceğimize inanıyorum. Siz değerli çiftçi kardeşlerimizi İzzetoğulları Tarıma bekliyorum. Saygılarımla Ziraat Mühendisi Yavuz Selim Erkol” Dedi.

Bunun Yanı Sıra İZZETOĞULLARI TARIM Olarak Zirai İlaçlar – Tarıma Dair Destekleyici Ürünler – Bitki Koruma Bitki Besleme Ürünler – Her Türlü Fungisit – Akarsit – Herbisit – İnsektisit İlaçlar ve Her Çeşit Tüplü Fidelerimizle Siz Değerli Ereğli’lilerin Hizmetindeyiz.

Adres: Ereğli Meydanbaşı Caddesi Ereğli Buzhanesi Karşısı

Açıklama yok.
Açıklama yok.
Açıklama yok.
Açıklama yok.
Açıklama yok.
Açıklama yok.
Açıklama yok.
Açıklama yok.
Açıklama yok.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster