Ana Sayfa EREĞLİ BELEDİYESİ 9 Mayıs 2022 209 Görüntüleme

Başkan Oprukçu’nun Meclis Konuşması

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Mayıs Ayı Meclis Oturumunda yaptığı konuşmada Üretken bir Belediyecilik anlayışla hizmetlerimize devam ediyoruz dedi.

Meclis Üyelerini bilgilendiren Başkan Oprukçu Üretiyoruz Belediyemiz Şirketi Saraciye Atölyesinde muazzam bir çalışma var deri ürünlerine Türkiye’nin dört bir yanından talep var üretiyoruz ve pazarlıyoruz.Diger yandan Ereğli’nin Yöresel Ürünlerini Organize Sanayi Karşısında ki Yeni Yaptığımız Satış Yerinde inşallah pazarlıyacagız oranında açılmasına az kaldı herkes görecek.

Bitmedi Oğuz ata Sosyal Tesislerimiz içerinde ki alanda Yarı olimpik Yüzme Havuzumuzda hızla ilerliyor çocuklarımız yüzsün vakit geçersin istiyorum inşallah Ereğlimizin kanayan yarası Taş evlerde Çalışmalarımız son sürat devam ediyor Allah’a şükür finansman açısından da iyiyiz orayıda Ereğli’nin Kalbi yapacagız diyen Başkan Oprukçu Cumhur İttifakı ve Konya Büyükşehirimizle Huzur Şehri Eregli’yi beraber en iyi yerlere getireceğiz dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Ereğli’ye Çok Yakışacak

Ereğli’ye Çok Yakışacak

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster