Ana Sayfa EREĞLİ 3 Mayıs 2022 205 Görüntüleme

Ereğli MHP’de Bayramlaşma Programı

MHP Ereğli İlçe Başkanlığı bayramlaşma programına Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Gedik, Cumhur İttifakı Paydaşı Ak Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Ak Parti Konya İl Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Partililer, ve Çok Sayıda Vatandaşlar Katılım Sağladı.

Programda İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Konya Milletvekili Halil Etyemez ve Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu konuşma yaptı.
Ereğli MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz ” Bayramlaşma törenimize gelerek, onore eden başta Cumhur İttifakı ortağımız Konya Milletvekili Halil Etyemez’e, Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursan’a, Konya İl Yönetim Kurulu Üyelerine, Meclis Üyelerine, Ülküdaşlarımıza şükranlarımızı sunarız” Dedi.

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir
Bir 1 kişi, ayakta ve yazı görseli olabilir
Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir
Bir 4 kişi görseli olabilir
Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ EREĞLİİLÇE İLÇE BAŞKANLIĞI' görseli olabilir

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster