Ana Sayfa VEFAT EDENLER 29 Nisan 2022 471 Görüntüleme

Ereğli’de Bugün Vefat Edenler


VEFAT EDEN – AHMET SEYHAN


Aslen Halkapınar ilçesinden olan, halen Ereğli Türbe Mahallesinde ikamet eden, merhum Durmuş Seyhan oğlu, Seher, Zeynep, Durmuş ve Derya babaları AHMET SEYHAN. Cenazesi, 29 Nisan 2022 tarihinde Halkapınar ilçesinde defnedildi.

VEFAT EDEN – NERMİN GÜÇLÜER


Aslen Niğde Melendiz Asmasız Köyü’nden olan, halen Ereğli Barbaros Mahallesinde ikamet eden, çarşı esnaflarından Yaşar ve İrfan Güçlüer, merhum Cumali Güçlüer, Rişfan Güçlüer, Kamile, Fatma, Döndü ve Yeter anneleri, merhum Arif eşi NERMİN GÜÇLÜER. Cenazesi, 29 Nisan 2022 tarihinde Cinler mezarlığında defnedildi.

VEFAT EDEN – HAYRİYE UYGUN


Aslen Ereğlili olan, halen İstanbul’da ikamet eden, sümerbanktan emekli merhum Kaşif Sever kızı, Ali Uygun eşi, Halit ve Harun Uygun annesi, Metin, Yakup ve Recep Sever ablaları HAYRİYE UYGUN. Cenazesi, 29 Nisan 2022 tarihinde Ereğli Aydınlar Mezarlığında defnedildi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster