Ana Sayfa EREĞLİ BELEDİYESİ 25 Nisan 2022 220 Görüntüleme

Başkan Oprukçu Geçmiş Olsun Dileklerinde Bulundu

Bugün Akşam Saatlerinde Adana Yolu Üzeri Yöresel Ürünler Tesisi Karşısında Bulunan İş Yerlerinde Çıkan Büyük Yangın Güçlükle Kontrol Altına Alındı.

Ereğli İtfaiye Ekipleri ve Ereğli Belediyesi Ekiplerinin Yoğun Çabası ve Çalışmaları Üzerine Yangın Uzun Bir Aradan Sonra Kontrol Altına Alındı.

BAŞKAN HÜSEYİN OPRUKÇU YANGIN BÖLGESİNDE

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Yangın Bölgesine Giderek Esnaflara Geçmiş Olsun Dileklerinde Bulundu.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Şu İfadelere Yer Verdi ” Konya Adana Yolu üzerinde dükkanlarında yangın çıkan esnaflarımızın yanına giderek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Belediye ekiplerimiz ve itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla diğer dükkanlara sıçramadan kontrol altına alınan yangında can kaybının olmaması yüreğimize su serpti. Bir kez daha esnaflarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster