Ana Sayfa EREĞLİ 28 Mart 2022 343 Görüntüleme

Ereğli Psikolojik Danışma Merkezi Açıldı

Ereğli Psikolojik Danışma ve Rehberlik Eğitim Merkezi Açılışı Gerçekleşti Açılışa Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof Dr Cem Zorlu, Ereğli İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Muğdatoğlu, Ereğli Eğitim Fakültesi Eski Dekanı Bülent Dilmaç, Ereğli Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Önder Türkmen, Ereğli Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan GÖNENCİ, Ereğli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Çetin PALTA, Öğretim Üyeleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Davetliler Katıldı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof Dr Cem Zorlu Yaptığı Açılış Konuşmasında ”Sayın Kaymakamım Sayın Belediye Başkanım Sayın davetliler Bugün en iyi ve çok güzel işlere imza attık.
Bu güzel işlerimizin bugünkü son icraatı’da psikolojik danışman merkezimiz bu törenimize Hoş geldiniz Şeref verdiniz biz burada doğduk burada büyüdük bize gönlünü açtı eğitimi biz burada aldık artık Ereğli’li olmanın gereğini yapmak zorundayız Sayın Kaymakamımda başta olmak üzere ama bir müddet sonra Ereğli’yi kendileri için fahri hemşerilik merkezi olarak görüyorlar bizde bu vesileyle buraya gelip buraya gönüllerini açan Ereğli’de ekmek su içen bütün bürokrasi kesimindeki yöneticilierimize Katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.
Ereğli Bir Aşktır Bir sevdadır Ereğli Bir Gönül İşidir herkes doğduğu büyüdüğü imkan bulduğu yeşerdiği hayatını geçirdiği hatıralara yar ettiği mekanlara mutlaka içerisinde hasreti vardır özlem’i vardır çünkü burada geleceğinde ne olacağını bilmediğin çok önemli saf hatıralarını getirmiştir burada doğduk Burada büyüdük burada ağladık Burada Sevindik sonuçta hamdolsun Ereğli’de Doğup büyüdük ama mutluyduk sonuçta belli bir yere geldik Ereğli’ye hizmet etmek bir vecibedir bir görevdir hamdolsun Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Olduk Ereğlimiz’de bize bağlı Bu çerçevede imkan bulduk her seferinde her defasında Ereğli için birşeyler yapmak için gayret sarf ediyoruz.
Bugün üçüncü açılışımız ve protokol törenimiz birincisine Ziraat fakültemiz öğrencilerine bir burs için yükseköğrenim derneğimizle bir protokol imzaladık ikincisi sayın başkanımızla belediye başkanlığına belediyeye tevdi edilmiş olan arazide organik tarım için bir protokol imzaladık şu anda danışma merkezinin açılışını gerçekleştireceğiz önemli birşey Ereğli açısından devletin bir kurumu tarafından kontrol altında olması hizmete açılması önemli nokta burayı tabi bize belediye başkanım verdiler kendisine teşekkür ediyorum bizde bitirdik şu anda artık hizmete açılma noktasına geldi arkasındanda inşallah kreşimizi en kısa süre içerisinde açacağız birlikte birkaç ay içeresinde onuda gerçekleştiririz ben bu psikolojik danışma merkezinin açılmasına katkısı olan eski dekanımız Bülent bey başta olmak üzere bizim eğitim fakültemizin bütün öğretim üyelerine belediye başkanımıza sayın kaymakamımıza bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum”dedi.

Ardından Protokol Üyeleri Ereğli Psikolojik Danışma Merkezinin Açılışını Gerçekleştirerek Hayırlara Vesile Olmasını Temenni Ettiler.
Protokol Üyeleri Psikolojik Danışma Merkezinin Binasını Gezerek Yapılan İşer ve Yapılacak Olan İşler Hakkında Bilgi Alışverişinde Bulundular.

Açıklama yok.
Açıklama yok.
Açıklama yok.
Açıklama yok.
Açıklama yok.
Açıklama yok.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Yusuf Kılınç Yazdı

Yusuf Kılınç Yazdı

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster