Ana Sayfa EREĞLİ 24 Mart 2022 219 Görüntüleme

Türkmen Kavşağında Görüşü Engelleyen Demir Korkuluklar Kaldırılıyor

Vatandaşlardan ve gelen taleplere AK Parti ilçe başkanı Zübeyir Dursun kayıtsız kalmadı.

Yıllarca toprağa gömülü olarak kalan ve 2019 da Milletvekili Halil Etyemez’in Karayolları Genel Müdürlüğü yapmış olduğu görüşmeler sonrası tamamlanan Türkmen Altgeçidinde görüşü engelleyen demir bariyerler kaldırılıyor.

Tali yoldan karayoluna çıkacak olan şoförlerin kontrollü çıkışını körleştiren demir bariyerlerden dolayı haklı tepki ve taleplerine AK Parti ilçe başkanı Zübeyir Dursun kayıtsız kalmadı.

Ak Parti Konya Milletvekili Hemşerimiz Halil Etyemez ile görüşen Dursun, girişimlerimiz sonrası vatandaşlarımız taleplerine karşılık vermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda Türkmen Kavşağı Altgeçidinde görüşü engelleyen demir bariyerlerin bir kısmını sağlıklı görüş imkânı olacak şekilde kaldırması için yapmış olduğumuz görüşmelerimiz sonuçlandı ve en kısa zamanda buradaki sorun kökten çözülmüş olacak. dedi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster