Ana Sayfa VEFAT EDENLER 8 Mart 2022 484 Görüntüleme

Ereğli’de Bugün Vefat Edenler

08.03.2022 İlçemiz Ereğli'de Bugün Vefat Edenler

Vefat Eden – Nurdan ÖZSARI

Aslen; Ereğlili olup. Halen Hacı Mustafa mahallesinde ikamet eden. Merhum Mustafa Özsarı eşi, Uncu Abdullah, Cengiz, Sinan ve Ayşe anneleri Erdoğan Dutar kayınvalidesi Nurdan ÖZSARI. Cenazesi; 08.03.2022 tarihinde saat;15:00’de meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Semiha OKUR

Aslen; Kargacı mahallesinden olup. Halen Aydınlar mahallesinde ikamet eden. Cumali, Hatice ve Tamer anneleri, İhsan Okur eşi, Semiha OKUR. Cenazesi; 08.03.2022 tarihinde ikindi namazını müteakip Aydınlar mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Hasan YARAŞ

Aslen; Ereğlili olup. Halen Konya´ da ikamet eden. Asuman Yaraş eşi, Hakan ve Aslıhan babaları, Hasan YARAŞ. Cenazesi; 08.03.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Konya Yazır mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Abidder YAKAR

Aslen; Selanik muhacirlerinden olup. Halen Gülbahçe mahallesinde ikamet eden. Yasin, Tamer, ve Tülay babaları Gülbahçe esnaflarından, Abidder YAKAR. Cenazesi; 08.03.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Üçgöz mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Bahire DEMİRCİ

Aslen; Kars / Sarıkamış ilçesinden olup. Halen Ereğli´ de Fatih mahallesinde ikamet eden, Sebahattin, Hüsamettin, , Süleyman, Osman ve Gülay Demirci anneleri, Ramazan Deligöz kayınvalidesi Merhum Kerim Demirci eşi, Bahire DEMİRCİ. Cenazesi; 08.03.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster