Ana Sayfa EREĞLİ 2 Mart 2022 441 Görüntüleme

DALKILIÇ’tan TEŞEKKÜR VE SİTEM DOLU AÇIKLAMA

Ereğli Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan Adayı Osman Dalkılıç yazılı açıklama yaptı.

Dalkılıç, Çok Değerli Esnaf Kardeşlerim, Abilerim ve Ablalarım

Bakkallar ve bayiler odamızın Seçimli Olağan Genel Kurulunda, beni ve ekibimi destekleyen tüm üyelerimize ve genel kurula teşrif eden tüm esnaf kardeşlerime saygılar sunuyorum. Kazanan mevcut Başkan Cumhur Yaman Bey’ede hayırlı olsun.

Bu vesileyle aylardır bizimle beraber canı gönülden seçim çalışması yürüten Arkadaşlarıma, Yönetim ve Denetim kurulu adaylarıma, değerli esnaf kardeşlerime, saha seçim çalışmalarımıza emeğiyle katkı sunan tüm kardeşlerime, oy kullanmak için gelen ve oy kullanarak görevini yerine getiren tüm bakkallar ve bayiler odası seçmenine yürekten teşekkür ediyorum.

Seçim süresince ben ve ekibim hakkında mevcut Başkan tarafından isnatsiz ve iftiraya varan söylemleri üzülerek duyduk. Sayın oda başkanı Cumhur Yaman Bey bana ve ekibime iftira atmak size ve oda çalışanlarına hiç yakışmadı.

Seçim öncesi ve seçim günü ben ve ekibimin gösterdiği saygılı, seviyeli ve esnaflığa yakışır duruşumuz herkes tarafından takdir gördü. Demokratik yarış sonrası kazananı tebrik etme erdemliligini gösterdik. Herkesi taşkınlık yapacaklar beklentisine soktuğunuzu da biliyoruz. Bizlerde bu memleketin çocuklarıyız. Bu odanın üyeleriyiz. Tekrar rica ediyorum bizleri ötekilestirmeyin, Tüm üyelerimizde şunu bilsin ki önümüzdeki dönem tekrar adayım. Desteklerinize talibim, dedi 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster