Ana Sayfa EREĞLİ 23 Şubat 2022 213 Görüntüleme

DALKILIÇ, “ARTIK DEĞİŞİM KAÇINILMAZ OLMUŞTUR”

26 Şubat 2022 Cumartesi günü yapılacak Ereğli Bakkal ve Beyiler Esnaf Odası seçiminde Başkanlığa talip olan Osman Dalkılıç, “Artık değişim kaçınılmaz olmuştur” dedi.
Dalkılıç, odaya kayıtlı olan tüm meslek dallarının sorunlarını, oluşturdukları ekip arkadaşları ile birlikte yakından takip ettiklerini söyledi.
Başkan Adayı Osman Dalkılıç, yaptığı açıklamada her meslek dalını temsil eden ekibiyle sorunları en yüksek perdeden diyalog içinde ve yasalar çerçevesinde savunmaya hazır olduklarını kaydederek şu ifadeleri kullandı: “Küçük esnafın korunup kollanması için gereken mücadeleyi ortaya koyacağız. Büyük zincir marketlerinin önüne geçilmesi için marketler yasasını daha güçlü dile getirilmesi sağlayacağız. Böylece küçük esnafın korunup kollanması için gereken mücadeleyi ortaya koyacağız.”

“BİZLER ESNAF TEŞKİLATININ MİHENK TAŞLARIYIZ”

Oda olarak meslektaşlarının haklarını savunacaklarını ifade eden Başkan Adayı Dalkılıç, “Bizler bin yıllık Ahi Evran geleneğinden gelen esnaf teşkilatı olarak; vergisini ödeyen, şehrin ilk ışıkları ile her köşe başında, her sokakta, her caddede hizmet veren esnaf teşkilatının mihenk taşlarıyız. Haklı çıkarlarımız doğrultusunda tüm kurum ve kuruluşlar önünde hakkımızı savunma enerjisini kendimde ve tüm ekip arkadaşlarımızda görüyorum ve hiç kimsenin güdümünde olmadan odamız üyesi değerli meslektaşlarımızın haklarını savunacağız” diye konuştu.

“ARTIK DEĞİŞİM KAÇINILMAZ OLMUŞTUR”

Özellikle pandemi döneminde esnaflarımızın yalnız bırakıldığını ve odanın yanlarında olmadığını hissettiklerini belirten Dalkılıç, “Artık bir değişim kaçınılmaz olmuştur. 26 Şubat’ta genç, dinamik ve yeni bir ekiple odamızı daha iyi yerlere taşıyacağız” dedi.

Bir 1 kişi, ayakta ve şunu diyen bir yazı 'DOGACAK BİRLİKTEN KUVVET Bakkallar ve Bayiler Odasının tüm imkanları, tüm gücü, üye esnaflarımızın olacak. Yerel esnafımızın hakkını her platformda savunacağız OSMAN DALKILIÇ BAKKAL VE BAYİLER ESNAF ODASI BAŞKAN ADAYI 0538 511 07 34' görseli olabilir

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster