Ana Sayfa EREĞLİ 1 Şubat 2022 401 Görüntüleme

Mahmut Uslu ve Yönetiminden Arabaşı Programı

Ereğli Terziler Odası Başkan Adayı Mahmut Uslu ve Yönetimi Birlik ve Beraberlik Arabaşı Programı Düzenledi.

Ereğli Oğuz Ata Sümer Tesislerinde Gerçekleşen Programa Çok Sayıda Katılım Gerçekleşti.

Siyasi İlçe Başkanları, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Oda Başkanları ve Çok Sayıda Terziler Odası Üyesinin Katılımı İle Gerçekleşen Program Arabaşı Sunumu İle Birlikte Başkan Adayı Mahmut Uslu’nun Konuşmasıyla Son Buldu.

BAŞKAN ADAYI USLU ” Birlik ve Beraberlik Arabaşı Programımıza Katılan Herkese Çok Teşekkür Ederim İçinizden Birisi Olarak Ereğli Terziler Odasına Başkan Adaylığımı Önceki Günlerde Açıklamış ve Çalışmalarıma Yönetimim İle Birlikte Hızlı ve Azimli Bir Şekilde Başlamış Bulunmaktayız.
Aynı Azmi ve Gayreti Allah’ın İzini İle Seçildikten Sonrada Vereceğiz Yaklaşan Oda Seçimimizde Siz Değerli Meslektaşlarımdan Desteklerinizi Bekliyorum Şimdiden Hepinize Ayrı Ayrı Teşekkür Ederim” Dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster