Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şenol, Lübnan'daki olaydan yola çıkarak vatandaşların ‘cep te
Ana Sayfa VEFAT EDENLER 23 Eylül 2023 1382 Görüntüleme

23.09.2023 | Ereğli’de Bugün Vefat Edenler

Mehmet BALCI

Aslen; Saritopallı mahallesinden olup. Halen Barbaros mahallesi 110 Evlerde ikamet eden, Derviş Ali Balcı oğlu, Sümerbank’tan emekli Durdane eşi, Tanju ve Tamer babaları, Mehmet BALCI. Cenazesi; 23.09.2023 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Cahı mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Ayfer GÖKSEL

Aslen; Bulgurluk mahallesinden olup. Halen Eskişehir’de ikamet eden, Şeker fabrikasından emekli, Adem, Sedat, Mehmet ve Hasan Göksel kardeşleri Ayfer GÖKSEL. Cenazesi; 23.09.2023 tarihinde öğlen namazını müteakip Eskişehir’de defnedildi.

Vefat Eden – Asiye YAKER

Aslen;Emirgazili olup. Halen Cahı mahallesinde ikamet eden, Muharrem, Şahin,Selçuk, Hamidiye ve Meryem Yaker anneleri, Saadet, Ali, Kezban ve Haticekardeşleri, Mehmet kızı Asiye YAKER. Cenazesi; 23.09.2023 tarihin de öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Elmas KOÇ

Aslen;Niğde / Çukurkuyu köyünden olup. Halen Selçuklu mahallesinde ikamet eden,Sümerbanktan emekli, İsa Koç eşi, Erdal, Ersin, Gülsüm, Fatma ve Hüsamettin Koç anneleri Elmas KOÇ. Cenazesi; 23.09.2023 tarihin de ikindi namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Cahı mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster