Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şenol, Lübnan'daki olaydan yola çıkarak vatandaşların ‘cep te
Ana Sayfa EREĞLİ 21 Eylül 2023 1506 Görüntüleme

Ereğli’de Atamıza Büyük Saygısızlık


Ereğli’de Atatürk Resmine Büyük Saygısızlık
Ereğli Hacı Mütahir Mahallesi Atatürk Caddesi Üzerinde Bulunan Esnaf Sitesi B-Blok Birinci Katta Gazetemiz Ereğli Gündem’e Ait Olan Tabela’da Yer Alan ATATÜRK Resmine Büyük Saygısızlık Yapılmış ve ULU ÖNDER ATAMIZIN Yüzüne Gözüne Sigara Basılmak Suretiyle Adeta Bilinçli Bir Şekilde Yapıldığı Anlaşılmaktadır.


BUNU YAPAN İNSANDA DEĞİL TÜRK’TE DEĞİL


Bilinçli Yapılan Bu Saldırıyı Yapan Kesinlikle İnsan Olamaz Kesinlikle Bu Kişinin Türklük’le Alakası Yoktur.
Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’E Bunu Her Kim Yapmış İşe Derhal Adalet Önünde Hesap Vermelidir Ve Cezasını Çekmelidir.


“BUNU YAPAN ATATÜRK DÜŞMANIDIR”


Gazetemiz Ereğli Gündem İmtiyaz Sahibi Kemal Özgenç Yaptığı Açıklamada ” Gazetemize Ait Tabela’da ATAMIZIN Yüzüne Gözüne Sigara Basılmak Suretiyle Bir Saldırı Yapılmıştır Bizim Tabela Umrumuzda Değil Bizi Yaralayan ve Kahreden Sadece Atamızın Yüzüne Gözüne Yapılan Çirkin Saldırıdır Bunu Yapan Kesinlikle İnsan Olamaz Türk’te Olamaz ATAMIZ Bizim Herşeyimiz İçimiz Sızlıyor Bunu Kim Yapmış İse Derhal Yakalanmalı ve Adalet Önünde Hesap Vermelidir.
Bu Konu İle Alakalı İlgili Makamları Göreve Davet Ediyorum Bugün Bunu Yapan Yarın Türkiye Cumhuriyetine Karşı Savaşır Bu Kişiler Vatan Hainidir.
Bir Başka Atatürk Resmine, Büstüne veya Bayrağa Zarar Vermeden Derhal Yakalanmalı ve Hesabı Sorulmalıdır” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster