Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şenol, Lübnan'daki olaydan yola çıkarak vatandaşların ‘cep te
Ana Sayfa EREĞLİ 26 Şubat 2022 443 Görüntüleme

Musa Yılmaz’dan Miraç Kandili Mesajı

MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz'dan Miraç Kandili Mesajı

Üç aylar içerisinde idrak edeceğimiz mübarek gecelerden birisi olan ve on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e yakınlaştığımızın haberdarı Miraç Kandili’ne erişmenin kıvancını yaşıyoruz.
Miraç, ümitlerin tükenme noktasına geldiği günlerde Yüce Allah’ın, Peygamber Efendimizin Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan da semaya, Yüce Allah’ın sonsuz kudreti ve inayetiyle ve eşsiz merhamet, sınırsız rahmeti ve mağfiretinin sonsuz olduğu hikmet dolu yolculuğudur.
Miraç, Allah’ta onun kulluğunun şartlarının tebliği ve bu tebliğin gereklerini yerine getirerek, yine her adımda ona ulaşmaktır.
Miraç, dünyevilikten uzaklaşarak uhreviliğe ulaşmak; maddi olandan vazgeçip mana olana yönelmenin adıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, sevgili hemşehrilerimizin, büyük Türk milletinin ve Türk-İslam dünyasının Miraç Kandili’ni dua ve en kalbi duygularımla kutluyor, bu mübarek zaman diliminde Rus işgalinde olan, Ukrayna ve Ukrayna’da bulunan masum insanların ve soydaşlarımıza ve zulüm altında olan tüm dünya coğrafyasında akan kanın durmasını, birliğimizin, beraberliğimizin, sükunet ve selametin miracına milletçe ulaşmayı temenni ediyorum.

Av. Musa YILMAZ – MHP Ereğli İlçe Başkanı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Yusuf Kılınç Yazdı

Yusuf Kılınç Yazdı

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster