Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şenol, Lübnan'daki olaydan yola çıkarak vatandaşların ‘cep te
Ana Sayfa EREĞLİ 31 Ağustos 2023 1473 Görüntüleme

Halil Ercan “İllik Konusunda Gayret Çaba Gösterilmemekte”


Geçtiğimiz gün ulusal kanallarda bazı ilçelerin il’lik konusu gündeme gelirken Ereğli’nin isminin haritada yer almaması ve konuşulmaması dikkat çekti Ereğli bir çok ilçeden büyük olması, konumu ve büyüklüğü ile il olmaya en yakın ilçeler arasında yer alırken son yayınlarda Ereğli’nin harita yer almaması dikkatleri ve tepkileri çekti.


28 Dönem CHP Konya Milletvekili Adayı Halil Ercan Konuyla İlgili Bir Paylaşımda Bulunarak Şu İfadelere Yer Verdi.


Ercan Açıklamasında “Bazı kanalların dün akşam’ki programlarında il olması muhtemelen ilçeler tartışmasında Konya-Ereğli yerine Zonguldak-Ereğli’nin isminin il olması muhtemelen  haritada yer aldığını ve Ereğli’mizin haritada yer almadığını gördük. 

İllik mevzusu gündeme geldiği günden beri Ereğli’miz üzerinde sanki bir ölü toprağı varmışçasına iktidar ortaklarından illik ile ilgili bir gayret çaba gösterilmemekte bir çalışma yapılmamaktadır.


Bu sahipsizlik bu boşvermişlik ve siyasal yapıda şahsi çıkarları ön planda tutarak yapılan siyaset sonucu 1987 yılındaki gibi son dakikada Türkiye’de 19 ilçe il olur Ereğli il olamazsa bir daha tarih boyu il olamaz. 
Bu durum hepimizin suçu olur.

Bir an önce şehrin emini ve iktidar partisinin mensupları ve STK’lar çalışmalara başlamalı şehrin dinamiklerini harekete geçirmeli Ereğli’den geçenler sanki il olmuş bir Ereğli görmeli bu iş şansa bırakılmamalı yoksa tarih hiç birimizi affetmez”dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster