Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şenol, Lübnan'daki olaydan yola çıkarak vatandaşların ‘cep te
Ana Sayfa EREĞLİ 5 Temmuz 2023 1379 Görüntüleme

TARIM İŞÇİLERİNİN ÜCRETLERİ BELLİ OLDU

Ereğli Tarım Emekçileri Derneği Başkanı Tevrat Katman, Tarım işçilerinin ücretlerinin artırıldığını duyurdu.

Katman, Değerli Çiftçilerimiz, Tarım İşçilerimiz ve Tarım Aracılarımızın Dikkatine;
Ereğli Tarım Emekçiler Dernek Başkanı Tevrat Katman; Enflasyon, asgari ücret, gelir ve giderler göz önünde bulundurularak 2023 tarım sezonunun net fiyatını açıkladı.
440 TL olarak belirlendiğini, “%10 tarım aracısının kesintisi ile tarım işçisine ödenecek 400 TL net fiyattır.” dedi. İşçi taşımacılığında kullanılacak servis ücretleri , kiraz toplama ve buna benzer tarım faaliyeti yapacak tarım işçilerinin fiyatlarının ve çalışma saatlerinin iş yüküne göre belirlendiğini belirtti.
“Diğer il ve ilçelerin belirlemiş olduğu fiyatlar Ereğli geneli ve tüm çevresinde geçersizdir. Ereğli kendisine özgü tarım bölgesi olarak kendi bölgesine, kendi çiftçisine, kendi tarım emekçisine ithaf etmektedir. Farklı bölgelerin fiyatı Ereğli’de kesinlikle geçersizdir. Bütün çiftçilerimizin bilgisine! Yükümüzün ağır olduğunun farkındayız her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünerek, istişare ederek ortak bir kararla sizlere sunuyoruz. Siz değerli çiftçilerimize, tarım emekçilerimize ve aracılarımıza bereketli bir yıl olması temennim ile yeni fiyat listemiz hayırlı olsun.”Diyerek sözlerine son verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster