Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şenol, Lübnan'daki olaydan yola çıkarak vatandaşların ‘cep te
Ana Sayfa EREĞLİ 21 Mart 2023 193 Görüntüleme

“ Tecrübeleriniz bizlere yol gösterecek “

“ Yaşamın her alanında edindikleri tecrübeleri, bilgelikleri ve varlıklarıyla  toplumumuza değer katan yaşlılarımızın daima yanındayız”  diyen Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun İlçe yönetimi, Gençlik kolları ve Kadın Kolları ile birlikte Ereğli Vasfiye Ergin Huzurevini ziyaret etti.
Yaşlılar haftası dolayısıyla huzurevi sakinleriyle bir araya gelen Zübeyir Dursun, zaman zaman huzurevi sakinleriyle buluştuklarını ,bu ziyaretin yaşlılar haftasında gerçekleşiyor olmasının daha bir anlam ve öneme haiz olduğunu vurguladı.

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Dursun şöyle konuştu;” Yaşam  tecrübesi olan değerli büyüklerimizin hayatımızdaki yeri ve değeri çok büyük. Yaşlılarımız bu milletin onurlu ve saygı gösterilmesi gereken bireyleridir. Yaşamlarının büyük ve önemli bir kısmını  topluma hizmet etmekle geçirmiş ve dolayısıyla önemli ölçüde tecrübe sahibi olmuş  büyüklerimizin yaşlılık evresinde ise onlara bizim destek olmamız  gerektiği bilinciyle hareket etmeliyiz. Unutulmamalıdır ki, bugünün genci yarının yaşlısıdır. Çeşitli programlarda  ve yapılan ziyaretlerde bir araya gelmekten mutluluk duyduğumuz Vasfiye Ergin huzurevi sakinlerimizle yine bir arada olmak ,onları huzurlu ve sağlıklı görmek bizleri mutlu ediyor. Bu anlamda büyüklerimizin huzurevinde huzurlu, sakin ve Sağlıklı bir yaşam sürmesi için önemli ölçüde emek veren Vasfiye Ergin huzurevi yönetimi başta olmak üzere huzurevi çalışanlarımıza  çok teşekkür ediyorum “ dedi.

Gelenekleri yaşatmak ve geleceğe emin adımlarla ilerlemek için yaşamın her alanını deneyimlemiş olan yaşlıların tüm tecrübeleri gençlerin geleceğini aydınlatacak bir meşale niteliğinde  olduğunu da vurgulayan  Zübeyir Dursun; ”Tecrübe ve birikimlerinden istifade ettiğimiz, kıymetli büyüklerimizin Yaşlılar haftasını kutluyor, saygıyla ellerinden öpüyorum. Değerli büyüklerimize sağlıklı, huzurlu bir yaşam diliyorum” dedi.


 
Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve beraberindeki İlçe Teşkilatının gerçekleştirdiği bu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Huzurevi sakinleri ise “ Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan sizlere çok teşekkür ediyoruz. Yaşamımızın kalan kısmını burada rahat ve huzurlu bir şekilde devam ettirirken bizlere yapılan bu ziyaretlerden dolayı çok mutlu oluyoruz” dediler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster