Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şenol, Lübnan'daki olaydan yola çıkarak vatandaşların ‘cep te
Ana Sayfa VEFAT EDENLER 11 Şubat 2022 574 Görüntüleme

Ereğli’de Bugün Vefat Edenler

Vefat Eden – Saim ÇELİKKAN

Aslen; Ereğlili olup. Halen İstanbul / Avcılar´ da ikamet eden. Resmiye, Aslı, Yeşim ve Aslan babaları, Semiha ve Kevser ağabeyleri, Zehra Çelikkan eşi, Saim ÇELİKKAN. Cenazesi; 11.02.2022 tarihinde İstanbul / Avcılar´ da defnedildi.

Vefat Eden – Remzi YILDIRIM

Aslen; Yıldızlı mahallesinden olup. Halen Yıldızlı mahallesinde ikamet eden. Ali oğlu, Remzi YILDIRIM. Cenazesi; 11.02.2022 tarihinde Cuma namazını müteakip Yıldızlı camiinden alınarak Yıldızlı mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Gazi GÜNGÖR

Aslen; Eski Zengen mahallesinden olup. Halen İstanbul´ da ikamet eden. Merhum Mehmet oğlu, Merinos Çiftliğinden emekli Mahmut Güngör ve Osman Güngör kardeşi, Gazi GÜNGÖR. Cenazesi; 11.02.2022 tarihinde ikindi namazını müteakip Eski Zengen mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Erhan KARAMAN

Aslen; Emirgazi / Göndelen mahallesinden olup. Halen Konya´da ikamet eden. Hasan Karaman ve Fadik Karaman oğlu, Erhan KARAMAN. Cenazesi; 11.02.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Konya / Yazır mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – İbrahim ÇETİN

Aslen; Aziziye mahallesinden olup. Halen Ereğli´ de Uğur Mumcu ikamet eden. Ali, Tanju, Çetin, İbrahim ve Mehmet Çetin, Gülten, Nejla, Hatice, Yeşim ve Asu babaları,Cumali, Şemsettin, Abdurrahman ve Osman Çetin kardeşleri İbrahim ÇETİN. Cenazesi; 11.02.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Aziziye mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Veli ATALAY

Aslen; Ayrancı / Kavuklar köyünden olup. Halen Almanya´ da ikamet eden. Hüseyin ve Emine oğlu, Erdal, Meryem ve Meral babaları, Veli ATALAY . Cenazesi; 11.02.2022 tarihinde saat;14:00’de Behzade camiinden alınarak Üçgöz mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Orhan YÜREKLİ

Aslen; Ereğlili olup. Halen Ereğli´ de ikamet eden. Çarşı esnaflarından, Beyhan Ergezen ve Durmuş Yürekli babaları, Ayhan Ergezen kayınbabası, Dişçi Orhan YÜREKLİ. Cenazesi; 11.02.2022 tarihinde ikindi namazını müteakip meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster