Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şenol, Lübnan'daki olaydan yola çıkarak vatandaşların ‘cep te
Ana Sayfa EREĞLİ 26 Şubat 2023 277 Görüntüleme

CHP EREĞLİ İLÇE ÖRGÜTÜ DEPREM BÖLGESİNDE.

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Nejat TÜRKTAŞ, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Niğde Bor Obruk köyünde meydana gelen depremin yoğun hissedildiği İlçemiz Belkaya ve Kutören mahallelerinde incelemelerde bulundu.
Depremde evleri zarar gören yuttaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Başkan TÜRKTAŞ; Bugün Kutören ve Belkaya mahallelerimizde depremden etkilenen vatandaşlarımızı ziyaret ettim. Ciddi anlamda hasar alan evler olduğunu gözlemledim. Yaylalarda yıkılan evler var. Geçimini hayvancılıkla sağlayan vatandaşlar küçük çocukları ile birlikte çaresiz bir şekilde bekleyiş içindeler. Acilen sığınacak yerlere ihtiyaçları vardır. Cenaze çadırı değil, konteynır ihtiyacı var. Ereğli Belediyesinin bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini düşünüyorum dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster