Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şenol, Lübnan'daki olaydan yola çıkarak vatandaşların ‘cep te
Ana Sayfa EREĞLİ 26 Ocak 2023 187 Görüntüleme

Musa Yılmaz’dan Regaip Kandili Mesajı

Regaip kandili, maneviyatın ve arınmanın doruklaştığı, kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma ve şefkat gibi duygularının perçinlendiği kutlu zaman dilimidir.
Bu gece manen temizlenmenin, vicdanen arınmanın fırsatı ve fazilet kaynağıdır.

Bu gecede kim canı gönülden iman eder, kalbini her türlü günah, nifak ve bozgunculuktan temiz tutar, dili ile doğru ve tatlı konuşur, endişeye düşmeden haline razı olur, doğru ve güzel huylu olursa gerçekten mutluluğa erer.

Temennim ve niyazım odur ki, af ve merhamet kapıları sonuna kadar açık olan böyle müstesna günde semaya dua için kalkan ellerimizde aziz milletimiz ve ülkemiz için temennilerimizin yer almasını ve dualarımızın kabul olmasıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Ereğlili hemşehrilerimin Regaip Kandilini tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı temenni ediyor, kandilin Türk-İslam alemine ve insanlığımıza barış ve huzur ortamını getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Av. Musa YILMAZ- MHP Ereğli İlçe Başkanı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster