Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şenol, Lübnan'daki olaydan yola çıkarak vatandaşların ‘cep te
Ana Sayfa EREĞLİ 2 Ağustos 2022 281 Görüntüleme

Ereğli Gündem’den Genç FM’e Ziyaret

Ereğli’nin En Başarılı Radyolarından Genç FM Sahibi Usta Sunucu Burcu Taşdemir’e Ereğli Gündem İnternet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kemal Özgenç’den Ziyaret “Özgenç Genç FM’in Daima Ereğli’nin En Başarılı Radyolarından Biri Olduğunu ve Radyo Sahibi Burcu Taşdemir’inde Bu İşte Başarılı ve Usta Bir Radyocu Olduğunu Ereğli’nin Sesi Olduğunu Vurgulayarak Kendilerininde Ereğli Gündem Ofisinde Keyifle Genç FM Dinlediklerinide Belirtti.
Genç FM Sahibi Burcu Taşdemir Ereğli Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kemal Özgenç’e Nazik Ziyaretlerinden Ötürü Mutlu Olduğunu Dile Getirerek Ayrıca Teşekkürlerini Sundu.

Bizde Ereğli Gündem İnternet Gazetesi Olarak Genç FM Sahibi Burcu Taşdemir’e ve Ekibine Misafirperverliğinden Ötürü Çok Teşekkür Ederiz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster