Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şenol, Lübnan'daki olaydan yola çıkarak vatandaşların ‘cep te
Ana Sayfa TÜRKİYE 1 Temmuz 2022 230 Görüntüleme

Asgari ücret zammı belli oldu

 Zamlı asgari ücretin ne kadar olduğu belli oldu! Son dakika gelişmesine göre, yeni asgari ücretin kaç para olduğu Başkan Erdoğan tarafından açıklandı! Haftalardır merak edilen ve son olarak Başkan Erdoğan’ın talimatıyla çalışmalarına başlanan, komisyon değerlendirmelerinin akabinde Başkan Erdoğan’ın onayıyla halka arz edilen asgari ücret zammına dair açıklamaların detayları haberimizde…

ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLDU? ASGARİ ÜCRET ZAMMI SON DAKİKA AÇIKLAMASI!
Başkan Erdoğan yeni ve zamlı asgari ücretin 5.500 Türk Lirası (TL) olarak belirlendiğini açıkladı. ‘Tespit Komisyonu en doğru kararı verecektir’ sözleriyle vatandaşı enflasyona ezdirmeyeceklerinin altını çizen Başkan Erdoğan, konuya dair detayları paylaştı. Asgari ücrete yüzde 30’luk zam yapıldığı kesinleşti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster