Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şenol, Lübnan'daki olaydan yola çıkarak vatandaşların ‘cep te
Ana Sayfa VEFAT EDENLER 30 Mart 2022 468 Görüntüleme

Ereğli’de Bugün Vefat Edenler

30.03.2022 İlçemiz Ereğli'de Bugün Vefat Edenler

Vefat Eden – Emine Aydın

Aslen; Kamışlıkuyu mahallesi’nden olup.Halen Kamışlıkuyu Mahallesi’nde ikamet eden. Merhum Mahmut Aydın eşi, Abdullah, İmdat, Ümmet, Adnan, Metin ve Halil anneleri Emine Aydın. Cenazesi 30 03 2022 tarihinde Kamışlıkuyu mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden – Meryem Öztürk

Aslen Hacımemiş mahallesi’nden olup. Halen Almanya’da ikamet eden. Merhum Mevlüt Öztürk eşi, Merhum Ahmet Kenan Özsarı kızı, Mehmet Ali, Ali, Ebubekir, Hülya ve Selda anneleri Recep, İbrahim, Yusuf ve Fadime Özsarı ablaları Meryem Öztürk. Cenazesi 30.03.2022 tarihinde Hacımemiş mahallesi mezarlığında defnedildi.

Vefat Eden- Zarife Yaşar

Aslen; Beyören mahallesi’nden olup. Halen Barbaros Mahallesi’nde ikamet eden. Merhum Kadir Yaşar eşi, Osman, Ekrem, Fikret, Ayşe, Durdane ve Suadiye anneleri Zarife Yaşar. Cenazesi 30.03.2022 tarihinde Çerkez mezarlığında defnedildi.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster