Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şenol, Lübnan'daki olaydan yola çıkarak vatandaşların ‘cep te
Ana Sayfa EREĞLİ BELEDİYESİ 11 Mart 2022 236 Görüntüleme

Başkan Oprukçu Elleriyle Vatandaşlara Çorba İkram Etti

Ereğli Belediyesi yoğun kar yağışı dolayısıyla yolların kapanmasıyla yolda kalan vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulundu.
Ereğli Otogar’ında çorba dağıtımda bulunan ekiplere Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ve Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı da katılarak vatandaşlara çorba ikramında bulundular.
Çorba dağıtımı sırasında kısa açıklama yapan Kaymakam Edip Çakıcı: “Yollarımızı araç trafiğini açmaya başladık birazdan otobüslerimiz çıkmaya başlayacak. Başkanımıza yollarda kalan vatandaşlarımıza bu ikramından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Oprukçu ise: “Yolda kalan vatandaşlarımıza sıcak çorba ikramında bulunuyoruz. Onlar bizim misafirimiz, Ereğli Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduğumuz belirtmek istiyorum. Aç, açık bırakmamaya gayret ediyoruz. Bu doğrultuda hizmetlerimize devam edecek, inşallah yollarımızın açılmasıyla da misafirlerimizi uğurlayacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster