Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şenol, Lübnan'daki olaydan yola çıkarak vatandaşların ‘cep te
Ana Sayfa TÜRKİYE 25 Haziran 2024 154 Görüntüleme

AK Parti’de İl Başkanları Değişti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 7 ildeki il başkanlarını değiştirdi.
Yaklaşık 5 saat süren AK Parti MYK toplantısında karara bağlanan il başkanı değişiklikleri şu kentlerde yapıldı: Zonguldak, Kastamonu, Osmaniye, Adıyaman, Antep, Erzincan ve Afyon.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’nin zafer kazandığı seçim gecesi yaptığı balkon konuşmasında “Milletimizin başta değişim ve yenilenme talebi olmak üzere sandık sonuçlarıyla bize ulaştırdığı beklentinin farkındayız” demişti.

Bu değişimin ilk hamlesi dan yapılan MYK sonrasında geldi.
4 İLDE CHP KAZANDI
İl başkanı değiştirelen illerden 4’ünde 31 Mart yerel seçimlerini CHP kazandı: Zonguldak (AK Parti’den CHP’ye geçti), Kastamonu (Önceki dönem MHP’deydi, bu dönem AK Parti adayı yarıştı ve CHP’ye geçti), Adıyaman (AK Parti’den CHP’ye geçti), Afyon (AK Parti’den CHP’ye geçti)
3 ilden ikisinde Cumhur İttifakı ortağı MHP seçimi kazanırken, birinde ise belediye AK Parti’de kaldı: Osmaniye (MHP’de kaldı), Antep (AK Parti’de kaldı), Erzincan (MHP’de kaldı)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster