Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şenol, Lübnan'daki olaydan yola çıkarak vatandaşların ‘cep te
Ana Sayfa EREĞLİ 21 Mart 2024 92 Görüntüleme

Hacı Mustafa ve Orhangazi Cumhur İttifakı’nı Yoğun Katılımla Kucakladı

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkan Vekili Serdal Kiraz, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lutfi Tekeli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Nas, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Kezban Ceylan, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Suat Gözeller, Belediye Meclis Üyesi Adayları, STK Başkanları ile birlikte Hacı Mustafa ve Orhangazi Mahallesini ziyaret ettiler.

“BİZ BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ OLARAK HÜSEYİN BAŞKANIMIZIN ARKASINDAYIZ VE SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZ”

Ali Demir: “Biz Büyük Birlik Partisi olarak Hüseyin Başkanımızın arkasındayız ve sonuna kadar destekliyoruz. Sizlerden bir 5 yıl daha kendinize, Ereğli’mize oy vermenizi istiyorum. Cumhur’un gücüyle hizmetlere kavuşmak için sizlerden bunu can-ı gönülden istiyorum” şeklinde konuştu.

“HÜSEYİN BAŞKAN EREĞLİ’YE ÇOK HİZMET ETTİ O YÜZDEN SİZLERİN İRADESİNİN SANDIĞA YANSIMASI ÇOK ÖNEMLİ, ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN VE 31 MART’TA ONA GÖRE KARAR VERİN”

Musa Yılmaz: “Görmeyen gözler görsün, duymayan kulaklar duysun Hacı Mustafa ve Orhangazi tekrar bir 5 yıl daha Cumhur’un adayı Oprukçu Başkanla birlikte misiniz? Hüseyin Başkan Ereğli’ye çok hizmet etti o yüzden sizlerin iradesinin sandığa yansıması çok önemli, elinizi vicdanınıza koyun ve 31 Mart’ta ona göre karar verin” şeklinde konuştu.

“EREĞLİ EL ELE VERSİN SEVDALISIYLA BAYRAM YAPSIN İSTİYORUM”

Başkan Oprukçu: “Bir mübarek Ramazan akşamında rahmetle size gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bahar, başka bahar olacak inşallah. Hacı Mustafa ve Orhangazi Mahallemizin dün olduğu gibi yine bize adam gibi destek vereceğine eminim. Allah rızasını gözeterek gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimize de Cumhur’un gücüyle devam edeceğiz. Ereğli el ele versin sevdalısıyla bayram yapsın istiyorum. Ayırmadık, ayrıştırmadık ve kimseye düşmanlık etmedik, düşmanlık edenlere de kucak açtık. Birlik ve beraberliğin rahmete vesile olduğunu bilenlerdeniz. Yaratılanı Yaradan’dan ötürü seven ayırır mı, birlik ve beraberlik içerisinde Ereğli’mizin muhteşem geleceğini inşa edeceğiz. Şükürler olsun arkamızda Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, AK Partimizin ve Milliyetçi Hareket Partimizin İlçe Başkanları var. Türk ve Türkiye Yüzyılı’nda Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımız, liderimiz tarafından vazifeli kılınmanın şerefini yaşıyorum. Dağıyla ovasıyla, sağıyla soluyla huzur şehri Vilayet Ereğli’yi inşa edeceğiz. Ereğli’mizin Vilayet olmaya ihtiyacı var, bunu da başardığımızı göreceksiniz. Allah’ın izniyle birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster