Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şenol, Lübnan'daki olaydan yola çıkarak vatandaşların ‘cep te
Ana Sayfa EREĞLİ 9 Mart 2024 703 Görüntüleme

SADRETTİN KAYA; “ZEKİ DUMLU’YA UZAK DEĞİLİZ HATTA YAKINIZ”

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zeki Dumlu, seçim çalışmaları kapsamında Erzurumlular Derneğini ziyaret etti. Başkan Sadrettin Kaya da yaptığı açıklamada; “Bizler herkese eşit mesafede olduğumuzu her gelen adaya söyledik. Biz kardeşimize de eşitiz. Uzak değiliz hatta yakınız” dedi.


Ereğli’nin sevilen iş insanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zeki Dumlu, seçim çalışmalarına dernek ziyaretleri ile devam ediyor. Bu kapsamda Ereğli Erzurumlular Derneğini ziyaret eden Dumlu, dernek yönetimi ve dernek üyeleri tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.


“ERZURUMLULAR ÇOK AKILLIDIR. SEÇECEĞİ ADAYI İYİ BİLİR”
Karşılama sonrası kısa bir sohbetin ardından konuşmalara geçildi. İlk olarak söz alan Erzurumlular Dernek Başkanı Sadrettin Kaya; “31 Mart’ta seçime gideceğiz. Buda Ereğli’nin kaderini belirleyecek. Bu yüzden kıymetli kardeşim, hemşehrim medeni cesaret göstermiş Bağımsız Aday olarak bizlerin karşısına çıkmış ve bizlerden destek bekliyor. Bütün aday arkadaşlar bizleri ziyaret etti ve etmeye de devam ediyor. Bizler herkese eşit mesafede olduğumuzu her gelen adaya söyledik. Biz kardeşimize de eşitiz. Uzak değiliz hatta yakınız. Şimdi yakın derken herkes kendisine bir pay çıkarmaya çalışıyor. Kimse bir pay çıkarmasın. Erzurumlular çok akıllıdır. Onun için seçeceği adayı da iyi bilir” diye konuştu.
Kaya’nın konuşmasının ardından dernek üyelerine seslenen Dumlu, 30 yıllık Avrupa tecrübesi ile kendisini tanıttı.
Ardından Ereğli’ye dair doğru adaylık noktasına vurgu yapan Dumlu, Ereğli’ye kazandıracakları projeler ve Ereğli’nin eksikleri noktasında bilgiler aktardı.
Konuşmasının son bölümünde Ereğli’nin gelişmesi ve kalkınması için kendisine ihtiyaç olduğuna vurgu yapan Dumlu, dernek üyelerinden destek isteyerek konuşmasını sonlandırdı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster