Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Çağrı cihazı gibi cep telefonları da patlar mı?

Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şenol, Lübnan'daki olaydan yola çıkarak vatandaşların ‘cep te
Ana Sayfa EREĞLİ 22 Şubat 2024 149 Görüntüleme

UMUT AKPINAR HACIMEMİŞ MAHALLEMİZDE AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Umut Akpınar, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Nejat Türktaş ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla beraber Hacımemiş Mahallesi’ni ziyaret etti.


Akpınar açıklamalarında “ Ereğli halkı siyasetten ve siyasetçiden bıktı. Hep şunu söylüyorum. Hemşehrilerimiz Allah’ım beş yıl sonra bu şehre bir ekip geldi, hizmet etti. Allah razı olsun, diyecekse; bana nasip et değilse etme, diyorum. Bu halk bunu demezse beş sene sonra benim bu kahveye gelme şansım yok. Bizim öncelikle sizin sorunlarınızın yanında olmamız lazım. Biz halkız halk olarak hizmeti talep edeceğiz. Bunlar siyasi olarak hareket ettiler,hep kavga ettiler. Çözebildiler mi? Hayır, tek dertleri belediye başkanı olmak. Bizim derdimiz siyaset değil hizmet etmek. Bizim işimiz onlara göre daha zor çünkü bu gönül işi. Burada içme suyu sorunu var, kanalizasyon sorunu var. Ereğli’de gece sokağa çıkamıyoruz. Suriyeli sorunu var, Hastane sorunu var. Adeta ikinci sınıf vatandaş konumuna geldik. Bizler bunlarla mücadele edeceğiz. Nasıl bir dönem daha seçiliriz, nasıl siyaset yaparız diye uğraşmayacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
sanalbasin.com üyesidir
Hazır Site by Uzman Tescil webmaster